top of page
CJL-Hornbaek-web-8678.jpg

Inspiration til Lænestole  

I et hjem er det afgørende at der er plads til hygge og afslapning, og vores bedste bud er Bo-tikkens lænestole. I 1998 startede udviklingen af vores lænestole. Den første i familien er lænestolen ”Camilla”, som blev kåret til ”Danmarks bedste lænestol” af Bo Bedre.

 

Udviklingen af topkvalitets lænestole stoppede ikke der, og siden da er serien blevet til flere modeller i forskellige størrelser og former, så der helt sikkert er en stol der passer til dig. Et fælles træk for lænestolen Camilla, og de senere modeller af lænestolene – maksimal komfort og mulighed for helt selv at vælge designet.

 

Mulighederne er mange, og modellerne kan give et vidt forskelligt udtryk, alt fra Big Eduard – en rigtig flyder, til Micromilla – en mere elegant, men komfortabel siddeplads. Derudover vælger man selv hvilket stof man ønsker til sin lænestol, som personliggøre stolen.

De udvalgte billeder viser, hvordan lænestolen bliver brugt i mange rum, både stuer og soveværelser. Brug billederne til inspiration, til hvordan en lænestol kunne passe ind i netop dit hjem.

Fotos: 21-5

Southern France living room (9).jpg
Mallorca living room (8).jpg
blåvand.jpg
Southern France living room (8).jpg
Chamonix living room (6).jpg
Southern France living room (7).jpg
Southern Spain living room.jpg
Southern France living room (6).jpg
Mallorca living room (7).jpg
Mallorca living room (6).jpg
Southern Spain living room (4).jpg
Mallorca living room (5).jpg
Southern France living room (5).jpg
Chamonix living room (4).jpg
Southern Spain living room (5).jpg
Chamonix living room (5).jpg
Chamonix bedroom.jpg
Chamonix living room.jpg
bottom of page